Mille kohta naised valetavad?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Naised suudavad mõnikord valetada silmi pilgutamata, kuid seda ainult teatud teemade puhul. 

Mis on ühist seksil ja poodlemisel? Mõlemad võivad sõltuvust tekitada. Ja mitte ainult - need on teemad, mille puhul naised kahetsuseta valetada võivad, kirjutab Fem.com.

Hamburgi instituudi läbi viidud küsitlus näitas, et 57 protsendi 18-60-aastaste naiste jaoks on täiesti loomulik oma mehele varasemate sekspartnerite arvu kohta valetada.

Peaaegu sama tihti valetavad naised oma armsamale selle kohta, kui palju ostetud kingad maksid. 54 protsendile vastanutel ei tekita mingit probleemi nimetada tegelikust madalam hind. Lõppude lõpuks soovivad naised läbi selle väikse luiskamise oma elukaaslast südameinfarktist säästa.

Kolmandal kohal asub valede nimekirjas taas kord seks. 41 protsenti küsitletud naistest ei pea vajalikuks olla aus, kui räägivad sellest, kui hea nende partner voodis on.

Naised on väidetavalt paremad valetajad kui mehed. Järgnevalt toome välja kümme lauset, mille puhul naised kindlasti valetada võivad:

1. See oli mu elu parim seks!

2. Šokolaadist loobumine ei valmista mulle mingisuguseid raskusi!

3. Tore, et su vanemad meile külla tulevad!

4. (Sõbrannale) See punane seelik sobib sulle imehästi – see on nagu sinu jaoks tehtud!

5. Sul on õigus, mu kullake.

6. Mul ei ole õrna aimugi, kui palju ma kaalun.

7. Olen vaid kahe mehega maganud.

8. (Sõbrannale) Need valged tossud on sul tõesti kenad, kuid nahast saapad sobivad sinu jopega palju paremini.

9. Sa tead kõiki minu saladusi!

10. (Voodis) Ma tulen!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles