Getter Jaani: ma olen õrna hingega

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Getter Jaani
Getter Jaani Foto: Viktor Burkivski

Getter Jaani rääkis Kroonikale antud intervjuus, et tal on raske lugeda temast ilmunud artiklite kommentaare.

Lauljatar kurtis, et kommentaaridest saaks jagu, kui neid ignoreerida, kuid ta kipub neid siiski lugema ning satub seejärel masendusse. «Üldiselt ma ei mõista inimesi, kes soovivad halba. Vahel on mul neist isegi kahju – et kuidas ühes inimeses saab nii palju kurjust ja kadedust olla,» rääkis ta.

Viimati nuttis neiu kommentaaride pärast, kui laulis USAs New York Red Bulls mängu eel Ühendriikide hümni. Nimelt olid kohalikud talle väga tänulikud, kuid eestlased rahule ei jäänud. «Ma lugesin enne esinemist netist mu hümni-uudise juures olnud kommentaare ja mu käed hakkasid värisema. Olin šokis ja õnnetu. Seejärel helistasin oma perele – sain neilt palju head energiat ja julgustust.»

Suurimaks elu proovikiviks pidas Getter skandaali seoses Ott-Sander Palmiga, mil teda süüdistati suhtes mehe hõivamises. «Ma värisesin iga päev, ma polnud mina ise, kuna tundsin, kui palju kurjust mu ümber ühtäkki on,» nentis ta.

Loe lähemalt Getter Jaani elust värskest Kroonikast!
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles