Üliromantiline mees osutus omandihimuliseks ahistajaks

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Kersti (24) rääkis Naine24-le loo romantiliselt alanud suhtest, mis oleks jõudnud peaaegu abieluni, kui naine ei oleks avastanud, kes mees tegelikult on.

«Kokku saanud paari esimene kohting oli väga romantiline», kirjeldas Kersti ühe tuttavaga juhtunut. Üliromantiline vene mees külvas naise juba esimesel kohtingul lilledega üle ning tegi hiljem pidevalt väikseid kingitusi, seeläbi justkui oma armastust kinnitades. 

Kuid siis andis mees Kersti sõnul mõista, et hetkest, kui naine nõustub temaga abielluma, on ta tema oma. 

«Lilled jäid, aga sõna- ja liikumisvabadus olid suhtes oluliselt piiratud ning naine mõistis, et romantilise mehe asemel ootas teda tulevikus vabadust piirav ja võimukas mees,» kirjeldas Kersti, lisades, et see pani naise ka tõsiselt järele mõtlema.

«Õnneks jätkus naisel mõistust kihlus katkestada, aga mehest lahtisaamiseks tuli vahetada elu- ja töökohta, rääkimata telefoninumbritest nii endal kui oma vanematel,» nentis Kersti.

Kersti sõnul tuli naisel pärast kooselu lõpetamist iga päev oma eksmehega silmitsi seista, sest mees jälitas teda igal hommikul tööle minnes ja töölt koju tulles. «Lisaks tuli naisel taluda kümneid kõnesid töö juurde,» märkis Kersti.

«Politseile muret kurtnud naine sai teada, et midagi kriminaalselt eksmehe käitumises pole, sest mees pole midagi teinud, kui väidab, et armastab teda,» lisas Kersti.

Loo jutustanud Kersti leidis, et tänapäeval on aeg nii väärtuslik, et kui kulutada kas või paar kuud oma elust kellelegi tõestamiseks, et sa oled see, kes sa tegelikult üldse ei ole, näib tema jaoks mõttetuna.

Tema arvates riivab naise tundeid ja eneseuhkust kõige rohkem see, kui mees kohtleb teda terve õhtu jooksul nagu printsessi, teeb komplimente, räägib tulevikust, saadab viisakalt koju ja järgmisel päeval on ta kadunud nagu vits vette. Ta leidis, et solvav on seegi, kui esitletakse end vaba ja vallalisena, kuigi tegelikult on kodus naine ja lapsedki.

«Kuigi üsna paljud mehed väidavad, et tahavad otsekoheseid ja julgeid naisi, on väga palju sellised, kes ise selleks valmis pole,» rääkis Kersti oma kogemustest.

Lausvaled nagu näiteks «homme näeme» ja «me võiks veel kokku saada» ajavad tema sõnul päev hiljem lihtsalt vihale. Ta soovitas meestele, et need naisele parem kohe ära ütleksid, kas neiu meeldib või mitte.

Hästi läbimõeldud kohting on Kersti arvates see, mis meeldib nii selle korraldajale kui arvestab teise osaleja huvide ja hirmudega.

Ta leidis, et esimese kohtumise puhul on tähtis eelkõige ausus iseenda suhtes. «Aususest sõltub ka edasise suhte püsimajäämine,» lisas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles