Valmista oma nahk suveriiete kandmiseks ette

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Ilusad ilmad on käes ja aeg on näidata veidi nahka. Nahk on ilus aga ainult siis, kui seda õigesti hooldada.

Koori surnud nahk maha

Kui sa ei taha, et su nahk ketendaks, siis on koorimine hädavajalik, kirjutab totalbeauty.com. Selleks on erinevaid võimalusi – svammist koorijate ja pimsskivini välja. Koori hoolikalt eriti nägu, käsi, põlvi, küünarnukke ja randmeid. Kui plaanid kasutada isepruunistuvat kreemi, siis ei tohiks sa seda sammu vahele jätta, sest seejärel imendub kreem ühtlasemalt. Eemaldu karvu enne koorimist, sest kui toimid vastupidi, võiksid paar päeva oodata, et mitte nahka ärritada.

Niisuta nahka

Sellest ei saa üle ega ümber - kuiv nahk lihtsalt ei ole kena. Kanna pärast koorimist ja pärast iga pesukorda nahale rohkelt meeldiva lõhnaga niisutavat kreemi. Tee seda siis, kui nahk on pesust veel niiske. Kui niisutad keha enne isepruunistuva kreemiga naha toonimist, siis jääb pruunistuja ühtlasem. Vastasel juhul võivad kuivemad piirkonnad (nagu põlved, käed, küünarnuki, jalalabad) jääda laigulised.

Proovi isepruunistuvat kreemi

See, et päevitamine mõjub halvasti, ei tähenda, et peaksid olema suvel nagu luik. Väldi nahavähki ja varaseid kortse isepruunistava kreemi abil. Kanna kreem peale kiiresti, sest see kuivab ruttu, liigestele pane kreemi vähem, sest paks nahk imab rohkem kreemi. Pärast kreemitamist pese kohe käsi. Kui siiski juhtub, et isepruunistav kreem on jäänud ebaühtlaselt, siis võid abi saada koorijast.

Päikesekaitsekreem

Väljas päikese käes olles kreemita enda alati kokku rohke päikesekaitsekreemiga. Ära unusta end uuesti kreemitamast, kui möödunud on kaks tundi või kui oled käinud ujumas. Ühe korraga peaksid peale kandma vähemalt pitsi jagu kreemi. Ära unusta ka kõrvu, kukalt ja jalalabasid. Osta iga kevad uus kreem, vana kreem tuleks ära visata.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles