Kuidas kohtamisel käituda?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Raamatu «Seks, vein ja kutsikad» autori Villu Parveti sõnul on naise ja mehe vahelise suhtlemise alguses palju mängulisust ning pole mõtet üritadagi seda eitada ja loota, et kumbki osapool ütleb kohe 100 protsenti ausalt, mida ta tahab. 

Parvet selgitab raamatus meestes huvi tekitamise loogikat ning soovitab - kui asja tuum lühidalt kokku võtta - mees aktiviseerida, näidata end kohtamisel ligitõmbava naisena ja seejärel passiivseks muutuda. Just sellisel moel saab suunata mehe tagaajaja rolli ning meelitada ta tõsisemasse suhtesse.

Samal ajal hoiatab Parvet, et on suur viga, kui naine hakkab siis, kui mees piisavalt huvi üles ei näita, teda ise taga ajama, üritades justkui tõestada, et mees teda tegelikult ikka tahab.  

Kohtingute puhul soovitab raamatu autor kindlasti kinni pidada standardist, et välja kutsub mees. Kui mees pole aga esimest sammu teinud, võib kasutada eelkohtamist - kohtamise lühemat ja pingevabamat vormi, mille tulemusena saab otsustada, kas printsikandidaat väärib päris kohtamist või mitte.

Eelkohtamine võiks toimuda päevasel ajal ning selle etteatamise aeg võib olla minimaalselt 45 minutit. Ka ei tohiks eelkohtamine eriti kaua kesta ning hea oleks, kui sul oleks kohtamisele järgnevaks ajaks midagi planeeritud. Arve maksmisel soovitab Parvet teha ettepanek, et kumbki maksab poole, kuid lasta mehel mõlemale eest maksta, kui ta seda ise soovib.

Päris kohtamisele minekuks peab aga kindlasti ettepaneku tegema mees. Ning nii eel- kui päriskohtamisel soovitab Parvet naisel tunduvalt vähem rääkida ja lasta mehel rääkida umbes 80 protsenti ajast. Jututeemadena soovitab ta vältida kõike, mis on masendav, kurb ja õnnetuks tegev.

Ja kui kohting toimub tööpäeva õhtul, võiks koju jõuda hiljemalt südaööks. Samuti ei soovita Parvet esimesel kohtingul mehega voodisse jõuda, võrreldes seda mõttetute ohvrite toomisega, mille tulemuseks võib olla mehe huvi järsk kadumine.

Kohtamise eest tänada soovitab Parvet kohe, et seda ei peaks hiljem sõnumi või telefoni teel tegema. Samuti ei tohi mingil juhul lubada ise mehega ühendust võtta - pigem vihja, et ta võib sinuga kindlasti ühendust võtta.

Veel jagab Parvet samas peatükis muu seas soovitusi, milliseid järeldusi saab kohtingul mehe käitumise põhjal teha, kuidas pärast kohtamist käituda ja kuidas lasta mehel endasse armuda. Viimase juures on ühed tähtsamad soovitused näiteks mitte «serveerida ennast kandikul», teha ainult seda, mida naudid, öelda «ei» mehe viimase hetke ettepanekutele, elada oma elu ja mitte olla ise liialt aktiivne!
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles