Lõunamaise netisuli otsa sattunud eestlanna: kirjad andsid märku rikkast hingeelust

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

43-aastane kahe kõrghariduse ja laia silmaringiga Helena sattus suhtlusportaalis netisuli otsa, kes pani ta endasse armuma, kuid üritas teda seejärel ära kasutada, kirjutab Õhtuleht.

«Väidetavalt Inglismaal elav mees saatis oma foto, millel ta osutus intelligentse välimusega sümpaatseks keskealiseks meheks. Ta kirjutas, et on lesk ja vaatab esimest korda tutvumisportaalis ringi, et õnne katsuda,» meenutas Helena tutvuse algust.

Ennast insenerina esitlenud mees muutus kirjades järjest avatumaks, kirjeldas oma eluplaane ja vaateid elule, andis Helenale isegi oma telefoninumbri - kirjad muutusid üha isiklikumaks ning tekkis soov kohtuda.

Ükskord küsis aga mees Helenalt andmeid rahasaadetise ülekandmiseks, selgitades, et suurt rahasummat endaga kaasas kanda pole turvaline. Alles siis taipas naine, et on sattunud petturi otsa ja temaga on manipuleeritud – suhe katkes nagu lõigatult.

Helen hoiatab oma looga psühholoogiliselt nutikate meeste ohvriks langemast ning soovitab oma isiklikke andmeid mitte jagada.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles