Avalda arvamust: mis on Eesti parim söögikoht?
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Igal kevadel valib Eesti restoranitöötajatest koosnev žürii välja 50 paremat restorani ning juba kolmandat aastat saavad oma arvamust avaldada ka tavakülastajad.
Veebilehel saab igaüks kirja panna, mis on tema arvates Eesti parim söögikoht - selleks ei pea olema tingimata klassikalises mõttes restoran, võib olla ka näiteks kohvik või pubi.
Rahvahääletuse tulemused avalikustatakse 30. mail samal ajal asjatundjate hinnangute põhjal koostatud edetabeliga.
Kõik mõtted on lisaks oodatud ka selle artikli kommentaariumis!
Möödunud aastal hääletasid Postimees.ee lugejad Tallinna parimaks söögikohaks kohviku Moon ja Tartu parimaks La Dolce Vita. Lisaks Tallinna ja Tartu parimatele valiti eraldi veel ka parimad fine dining restoranid ning parimad ehedalt eestimaised söögikohad.
Tänavu eraldi kategooriaid ei ole - välja kuulutatakse 50 parimat söögikohta üle Eesti.
Tallinna parimad söögikohad 2011:
- Chedi
- Moon
- La Bottega
- Sfäär
- Museum
- Neh
- Bocca
- Ribe
- MEKK
- Platz
- F-hoone
- Dominic
- Lucca
- Balthasar
- Gloria
- Rucola
- Nero
- Spirit
- F&W
- Monaco
- Senso
- Villa Thai
Rahvahääletus:
- Kohvik Moon
- F-hoone
- Vapiano
- Chedi
- Ribe
Parimad fine dining restoranid 2011:
- Alexander
- Tschaikovsky
- Bordoo
- Ö
- Horisont
- Stenhus
Tartu parimad söögikohad 2011:
- Truffe
- La Dolce Vita
- Crepp
- Noir
- Dorpat
- Gruusia saatkond
- Moka
- Vilde
Rahvahääletus:
- La Dolce Vita
- Truffe
- Crepp
- Moka
- Vilde
- Asian Chef
- Kohvik Anna Edasi
- Gruusia Saatkond
- Noir
Parimad ehedalt eestimaised söögikohad 2011:
Alatskivi lossi restoran, Anna Edasi, Lümanda söögimaja, Mahedik, MerMer, Muhu Kalakohvik, Nop, OKO, Põhjaka, Sangaste Rukki Maja, Seto Tsäimaja, Supelsaksad, Tammuri talu, Vanaema Juures.