Kuidas valida lõpukleidi juurde sobiv soeng?

Marina Lohk
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Juuksur Reet Merima sõnul käib väga piduliku kleidi juurde elegantne soeng, mille tegemise võiks usaldada juuksurile, kuid lihtsama kleidi juurde sobivad ka kodus keeratud lokid või hoopis sõbranna tehtud punupatsid.

Uusim trend soengumoes on wet-look, mida on võimalik saavutada geeliga juukseid üle pea kammides ning mis sobib väga hästi lühemate juuste omanikele ja tugeva silmameigi eelistajatele, kirjutab Õhtuleht.

Vintage-stiil on toonud päevakorda 1950ndate lokid: pikad või poolpikad juuksed on pealaelt siledaks kammitud ja otstesse on tugevad lokid keeratud.

Kuhugi pole kadunud ka punupatsid: elegantse kleidi juurde käivad sirge lahuga siledad ja korrektsed patsid, kirju romantilise kleidiga sobivad pehmemalt punutud palmikud ilma selge seitlijooneta.

Kodus peaks igaüks ise toime tulema hobusesabaga - pidulikum mulje jääb, kui juuksed sirgendajaga siledaks triikida ja madalalt kinnitada.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles