Elizabeth Hurley kihlatu lapsed kutsuvad teda emmeks

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Liz Hurley
Liz Hurley Foto: SCANPIX

Näitlejanna Liz Hurley kihlatu on Austraalia kriketimängija Shane Warne, kel on endisest abielust kolm last.

Staari käitumine on aga tekitanud küsimusi, kirjutab Daily Mail. Nimelt oli Hurley meediale kuulutanud, et mehe lapsed kutsuvad teda teiseks emmeks. Sellised väljaütlemised tunduvad aga kalgid, ehk isegi provokatiivsed. Ajakirjas ilmus ka fotosessioon näitlejannast ja ta tulevasest mehest koos lastega. Kuidas peaks end selle peale tundma Simone Callahan, Shane Warne’i endine naine?

Üks asi on see, kui noorem ja säravam naine lööb teiselt mehe üle. Midagi palju valusamat on aga see, kui ta sekkub ka lastekasvatamisesse ja tahab ema rolli üle võtta.

Endine proua Warne’ kommenteeris olukorda tagasihoidlikult, öeldes, et ta ei saa kontrollida seda, mida inimesed ütlevad, kuid selline käitumine on tema suhtes lugupidamatu. «Ta ei ole nende ema ja lapsed teavad väga hästi, milline olukord on,» rääkis naine.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles