Seitse põhjust, miks mees ise välja kutsuda

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Sulle kangesti meeldib üks mees, kuid oled väsinud ootamast, et ta teeks lõpuks esimese sammu? Siin on seitse põhjust, miks võiksid ootamisele lõpu teha ja oma silmarõõmu hoopiski ise välja kutsuda.
 

Üllatus, üllatus

Kindlasti on ta meeldivalt üllatunud, kui sa vihjad, et oled temast romantilises mõttes huvitatud. Ning vaevalt, et ta ütleb sulle «ei», kui ta just pole hõivatud, gei või lihtsalt imelik, kirjutab Idiva.com.

Paitad tema ego 

Milline mees ei tunneks end sellisest seksikast rollimuutusest kõrvust tõstetuna? Kui lähened talle avalikus kohas (või vähemasti näeb seda pealt kas või üks inimhing), naudib ta sinu tähelepanu veelgi enam. Peagi saad aga sinagi tema tähelepanu nautida!

Ta kardab/on uje

Te olete mõnda aega suhelnud, flirtinud, hoidnud silmsidet või vahetanud aktiivselt sõnumeid FB või SMSi vahendusel? Kuid hoolimata sellest ei ole ta teinud esimest sammu, et sinuga kohtingule minna? On täiesti võimalik, et see tüüp on sinust sisse võetud, kuid kardab. Tõenäoliselt mitte sind, vaid äraütlevat vastust. Jah, mehed võivad tõepoolest ennast ebakindlalt tunda, mis sest, et peame neid traditsiooniliselt jahipidajateks ja asjade algatajateks. Nii et miks mitte võtta ohjad enda kätte?

Turgutad oma enesekindlust

Initsiatiivi enda kätte võtmine jätab sinust kahtlemata superenesekindla naise mulje, kuid lisaks teeb see sind päriselt ka enesekindlamaks. Ja kui ta peaks isegi viisakalt keelduma, on sul piisavalt enesekindlust, et järgmise saagi poole edasi liikuda.

Näed asju meeste vaatenurgast

Kui sulle ütleb ära mees, kelle sa ise välja kutsusid, ei tähenda see veel maailma lõppu. Ole julge! Kehita õlgu ning ütle talle, et ise teab, millest ilma jääb - vaevalt, et tal õnnestub lähiajal sinusugust tüdrukut kohata! Ja lisaks tuleta meelde (endale, mitte talle), kui paljudele meestele oled ise viimasel ajal korvi andnud - see aitab sul näha asju hoopis teise nurga alt.

Naera see välja

Kui ootamatu «Anna andeks, sa meeldid mulle, kuid mitte nii…» viis su tuju siiski liiga alla, saad sa alati juhtunu välja naerda. Teeskle, et see oli pelgalt väike nali ja tahtsid vaid tema reaktsiooni näha. Sina võidad selles olukorras nii või naa - saad teada, mida ta sinu suhtes tunneb, mis võimaldab sul eluga edasi minna. Samuti ei pea sa tõenäoliselt taluma tavaliselt korvi saanud meestele osaks saavaid halvustavaid sõprade kommentaare.

Lugu, mida rääkida

Kui kõik läheb aga nii, nagu sina soovid, on sul edaspidi üks tore lugu, mida rääkida sõpradele, lastele, lastelastele.. Ära muretse ette õnneliku lõpu pärast, vaid naudi suhte õnnelikku algust ehk siis praegust hetke.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles