Viis ilunippi Kate Hudsonilt

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kate Hudson 2012. aasta veebruaris.
Kate Hudson 2012. aasta veebruaris. Foto: SCANPIX

Möödunud kuul tähistas Kate Hudson oma 33. sünnipäeva. Naine näeb vapustavalt kaunis ja särav välja. Kuidas ta seda teeb?

Kate Hudson selgitas ajakirjale geniusbeauty.com, millised on tema viis põhilist ilunippi.

Näitlejanna sõnul on pilates kõige parim treening. Teda ennast juhendab staaride pilatese treener Nicole Stuart, kes on koostanud naisele eraldi treeningsüsteemi. Pärast tubli treeningut sõidab sale naine ka rattaga.

Naine tunneb end õnnelikuna pere keskel. Kate Hudsoni kihlatu on Matt Bellamy, ema Goldie Hawn, lapsed 8-aastane Ryder ja 9-kuune Bingham. Sageli saab naine oma kihlatuga kokku jõusaalis.

Kate’i sõnul on oluline kõike nautida. Ta rääkis, et vormi hoidmine (ka raseduse ajal) peaks olema eelkõige nauding, mitte kohustus. Ise ta tegeleb palju ka tantsimisega ning seejuures juhendab teda kuulsuste treener Tracy Anderson.

Näitlejanna sõnul ei teki tervislikult toitudes kunagi kahtlusi, kas näidata end bikiinides või mitte. Naise toitumisplaani on hoolikalt ette planeerinud Ashley Conrad. Seejuures joob ta palju sidruniga vett ning näksib tervislikke vahepalasid.

Kate Hudson soovitab naistel näha positiivset oma elus ning halbadel aegadel mõelda oma pere peale. Ta hoiatas, et pelgalt naudingu pärast ei tohiks liiga palju süüa ja oma tervisega riskida.

Kui staarilt küsiti, et kas teda häirib pidev tähelepanu ja kontroll ta välimuse üle, siis vastas naine, et tal ei ole nii palju aega, et selliste asjade pärast muretseda. «Ma muretsen rohkem selle pärast, et kas ma kasvatan oma lapsi õigesti,» lisas ta.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles