USA naine sai rasedusest teada vahetult enne sünnitust

Linda Pärn
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Beebi. Pilt on illustratiivne.
Beebi. Pilt on illustratiivne. Foto: SCANPIX

USA paar Amanda ja Billy Prentice proovisid last saada juba viimased neli aastat. 25. aprillil teatas arst paarile, et neil oli edu ning nad saavad viimaks lapsevanemateks. Naine sünnitas tütre juba viis tundi hiljem.

Paar päeva enne sünnitust olid naisel krambid ja mees viis ta haiglasse, vahendab Huff Post. Ta oli kaks päeva teadvusetu ning ärgates teatas arst, et komplikatsioonid tulenesid rasedusest.

Rasedus oli naisele suureks uudiseks. Enda sõnul ei tundnud ta ühtegi raseduse sümptomit. «Ma ei tundnud kunagi, et ta liigutaks,» ütles naine. «Kandsin samu riideid, mida olen kandnud juba viimased kaks aastat.»

Naine pidi siiski juba pikalt rase olema, sest ta tütar kaalus sündides 2,4 kilo ning oli täie tervise juures. Piiga sai nimeks Allie McKinley Rose. «Me arutasime juba adopteerimist ja nüüd on meil oma imelaps,» rääkis lapse isa.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles