Modellisaate Triinu: olen vaid konni kohale meelitanud

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
"Eesti tippmodell" kandidaat
Triinu
Pärnumaa, 
21-aastane, 
175 cm
Veevalaja
"Eesti tippmodell" kandidaat Triinu Pärnumaa, 21-aastane, 175 cm Veevalaja Foto: Aivo Kallas / Kliff & Klaus Stuudio

Saate «Eesti tippmodell» üks osalistest Triinu Lääne (21) ütles ajakirjale Kroonika antud intervjuus, et unistab printsist valgel hobusel, ent on seni vaid konni kohale meelitanud. 

Pärnumaa tüdruk, 175 sentimeetrit pikk Triinu peab mehe juures tähtsaimaks atraktiivsust, mis hõlmab ühtlasi ka sisemist ilu ning headust. «Vastassoo esindaja peaks olema eelkõige siiras, intelligentne ja ambitsioonikas,» lisas ta.

Küsimusele, kas mehed on pärast saate eetrisse minekut hakanud talle aktiivsemalt külge lööma, vastas Triinu, et mehed pole teda veel oma originaalsusega üllatanud. «Unistan printsist valgel hobusel, aga seni olen vaid konni kohale meelitanud.»

Vahetult enne saadet lõpetas noor naine enda sõnul aastaid kestnud suhte ning on kindel, et kellegi teise pärast ei ole õige loobuda iseenda unistustest ega võimalustest. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles