Võõrastega flirtimine on suhtetapja number üks

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Mis häirib armunute õnne? Portaal Elitepartner.de selgitas 11 883 naise ja mehe seas välja tegurid, mis panevad suhte proovile.

Ära flirdi võõrastega!

Küsimustele vastanud 77 protsenti naistest ja 68 protsenti meestest arvasid, et kõige hullem on see, kui uus partner flirdib kellegi teisega.

Psühholoogide hinnangul tekitab võõrastega flirtimine suhte varases etapis partneris ebakindlust. Kes on äsja armunud, hoiab tavaliselt ikkagi silmad ainult oma partneril peal. Kiiresti tekib kahtlus, kas tunded on vastastikused - sama sügavad ja ausad.

Hirm vanemate ees

73 protsenti naistest ja 61 protsenti meestest ütlesid, et hindavad suhte edaspidist käekäiku esimese suurema vaidluse järgi - oleneb, mis teemal see on ja kuidas asi laheneb.

Peaaegu iga teine vastanutest tunnistas, et kardab oma partneri vanemaid.

Iga kolmas närveerib enne partneri parima sõbraga kohtumist.

Suhte proovikiviks peavad 42 protsenti naistest ja 34 protsenti meestest teemat, mis puudutab ekspartnerit.

Ohtlik: poodlemine ja sport

Vähesed paarid näevad suhte proovikivina igapäevaelu. Ainult 15 protsenti naistest tunnetavad, et õhtu televiisori ees võib suhet ohustada.

17 protsenti meestest leiab, et parajaks proovikiviks saab esimene suurem poeskäik.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles