Eino Baskin: armukadedus tekitab stressi ja stress maohaavu

Marina Lohk
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eino Baskin
Eino Baskin Foto: Tiina Kõrtsini / Õhtuleht

Paljude eestlaste lemmikkoomik ja näitleja Eino Baskin (82) rääkis ajakirjale Naised, et armukadedus ja kaklemine tekitavad stressi, stressist tulevad aga südamehaigused, närvihaigused, vähid, maohaavad ja kõik muu halb. 

«Armukadedus ei ole armastus ja seda ei ole kellelgi vaja mulle rääkima tulla!» lisas ta.

Parim suhe on Eino arvates see, kus andestatakse, mõistetakse ja ollakse teineteise vastu heatahtlikud - just see hoiab inimesed õnnelikud ja rõõmsad.

Noorusele tagasi vaadates tõdes mees, et naisi on tal olnud palju ja suhteid samuti. «Kui ma mõtlen oma naistele, siis nendega on mul vedanud. Itaga oli mul kõige lühem kooselu, see kestis kolm ja pool aastat, seitse aastat olime kokku abielus. Teise naise Galinaga 38 aastat, kuni tema surmani, meil oli tütar, kes suri väikese lapsena. Praeguse naisega olen ma abielus olnud 16 aastat,» rääkis Baskin.

Mees lisas, et kõik tema naised on olnud armastavad ja mõistvad, nad on teda hoidnud. «Pole olnud mingeid avalikke skandaale ega küüntega näo veriseks kiskumist.»  

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles