Üheksa põhjust, miks on hea olla vallaline

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Elu ilma kaaslaseta tähendab üksindust, kurbust ja ebaõnne? Vale puha! Leidub palju häid põhjuseid, miks vallaline on hea olla.

1. Kahetsuseta poodlemine

Kriitiline pilk sinu väljavalitud kaubale ja repliik: «Kallis, me ju tahame säästa oma puhkusereisi jaoks raha. Mida sa jälle ostad?»? Sellised stsenaariumid jäävad nüüd ära. Sa võid oma raha kulutada just nii, nagu ise heaks arvad.

2. Sinu elupaik on sinu päralt

Vallalisena kuulub kodu taas sulle. Sa võid vabalt käia nii, kuidas tuju on. Sa ei pea vaeva nägema, et kellelegi meeldida. Sa võid teha kõike, mis pähe tuleb, keegi ei takista sind.

3. Puhkus kompromissideta

Merel või mägedes, sõpradega või üksi, suvel või pärast projekti lõppemist sügisel? Paaridelt nõuab puhkuse planeerimine sageli palju raskeid kompromisse, mis võivad rikkuda meeleolu juba enne puhkusele jõudmist. Vallalisena võid aga täiesti spontaanselt otsustada, kas võtad viimase hetke pakkumise Maldiividele või sõidad oma meelispaika.

4. Keskendumine karjäärile

Ületunnid? Koolitus nädalavahetusel? Pole probleemi! Aasta välismaal? Aga loomulikult! Ilma partnerita on sul aega, et keskenduda täielikult oma karjäärile. Keegi ei heida sulle ette, et jäid tööle kauemaks või unustasid midagi ära. Nii et alusta karjääriredelil ronimist!

5. Oled avatud seiklustele

Vaidlused, leppimine, uus tüli: ka suhe on mõnikord seiklusterohke. Suuremat seiklusjanu võid tunda vallalisena. Sa võid proovida kõike, mis sulle huvi pakub, näiteks langevarjuhüppeid, purjetamist vms. Vallalistel inimestel on rohkem aega hobidega tegeleda ning nad ei pea kaaslase arvamusega arvestama. Avasta maailma – seiklused ootavad sind!

6. Kvaliteetaeg sõpradega

Elukaaslased võivad vahetuda, kuid sõbrad jäävad! Nüüd saad taas keskenduda täielikult oma parimatele sõpradele. Sa ei pea arvestama enam partneri nädalavahetuse plaanidega, võid veeta oma vaba aega täpselt nii, nagu soovid. Saad külastada vanu koolikaaslasi või kohtuda nendega, keda pole ammu näinud.

7. Vallaliste elu on spontaansem

Püsisuhtes kaob spontaasus. Kõike tuleb ette planeerida, läbi rääkida ja kompromiss leida.
Vallaline võib aga teha, mis pähe tuleb. Kasuta võimalust ja külasta näiteks teatrit või mine välja pidutsema, isegi kui kell on juba kaks öösel.

8. Flirtimine on lubatud

Õhtuti väljas käies võid uusi tutvusi sobitada ja tantsida, kellega soovid. Flirtimine on vallalistele ilmselgelt lubatud! Sa ei pea tundma ennast halvasti ega süüdi. Tutvu uute inimestega, see lisab sinu ellu vürtsi ja rohkelt seiklusi.

9. Uus armastus on nagu uus elu!

Vallalise inimese parim asi on võime armuda uuesti. Esimesed puudutused, erutav suudlus ning meeliülendav tunne – sa võid kõike seda uuesti kogeda. Naudi seda!
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles