Janika Sillamaa: Villu on ainus inimene, kelle kõrval võin olla nõrk

Marina Lohk
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Janika Sillamaa.
Janika Sillamaa. Foto: SCANPIX

Laulja Janika Sillamaa (36) ütles ajakirja Eesti Naine mainumbris, et tema elukaaslane Villu Feldberg on ainuke inimene, kelle puhul tal on olemas luba olla vahel nõrk. 

«Kunagi ütlesin, et ükski mees ei saa olla tööst tähtsam, sest mehed on muutuv suurus - aga nüüd olen Villuga kaheksa aastat koos olnud. Minu isast ja vendadest erineb Villu selle poolest, et tema kõrval võin ma vahel olla nõrk,» ütles Janika vastuseks küsimusele, millised mehed on tema elus kõige tähtsamad.

Janika ema Kaari Sillamaa lisas: «Villu meeldib minu emale rohkem kui minu mehed omal ajal.» Janika selgitas seepeale, et Villu meeldib talle sellepärast, et ta on maapoiss ja oskab tööd teha. «Samas on ta ka väga temperamentne tüüp. Meie tugev ühisosa on kultuur ja kunst, loeme mõlemad väga palju. Kui Villuga teatris käime, võime pärast osta pudeli veini ja hommikul kella kuueni arutleda selle üle, mida me nägime. Meil on alati millestki rääkida,» märkis ta.

Loe täispikka intervjuud Janika ja Kaari Sillamaaga ajakirja Eesti Naine mainumbrist!
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles