Politsei: seksi ostmise keeluga ei maksa kiirustada

Marina Lohk
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Politsei- ja piirivalveameti hinnangul ei maksa seksi ostmise täieliku keelustamisega kiirustada, sest see hõlmab mitmeid nüansse, mida on vaja enne põhjalikult läbi arutada.
 

Politsei- ja piirivalveameti pressiesindaja Mihkel Loide ütles ERRi uudisteportaalile, et praegu on laual erinevad ideed ja politsei on sel teemal mitme aasta jooksul muu hulgas ka sotsiaalministeeriumi erinevate töögruppide kui ka ministriga arutlenud ning teeb seda kindlasti ka edaspidi.
 
«Kui tegemist oleks lihtsa otsusega, millel on vaid kaks võimalikku lahendust, oleks selle langetamine väga lihtne. Kuid kuna prostitutsioon, inimkaubandus ja nende valdkondadega seotud kriminaalpoliitika on väga nüansirohked ja täna väga aktuaalsed teemad, võib see otsus mõjutada palju rohkemat kui esmapilgul tundub - politsei töös on selliseid kohti palju. Seega, kiirustada ei ole kuhugi,» märkis Loide.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles