Milline on meeste jaoks unistuste naine?

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Millised omadused on unistuste naise puhul kõige tähtsamad, uuris portaal Elitepartner.de 6700 mehe käest.

Tulemustest selgus, et unistuste naine peaks olema sümpaatne, sarmikas, mitmekülgsete huvidega, tark ja hooliv. Omadused nagu atraktiivsus ja stiilsus langesid kümnendale kohale.

Unistuste naine 2012. TOP 10 tähtsamatest omadustest:

1. Mõistev ja sõbraliku iseloomuga (93%)
2. Sarmikas ja humoorikas (89%)
3. Haritud ja mitmekülgsete huvidega (86%)
4. Intelligentne ja tark (84%)
5. Usaldusväärne ja hooliv (84%)
6. Sensuaalne ja tõsine (77%)
7. Romantiline, tähelepanelik ja õrn (73%)
8. Taiplik ja kaastundlik (72%)
9. Hea armastaja (71%)
10. Atraktiivne ja stiilne (70%)

Tõeline ilu tuleb seespoolt

Toetudes läbiviidud uuringule, selgus, et meeste jaoks ei ole partneri juures kõige olulisem atraktiivne välimus. Mehed soovivad endale kaaslast, kes oleks sümpaatne, sõbralik, humoorikas ja sarmikas. Samuti pidasid nad tähtsaks haridust ja intelligentsust. Selgub, et mehed ei soovi enda kõrvale pelgalt ilusat naist, kellega ennast näidata, vaid elada temaga võrdsetel alustel.

Atraktiivne välimus ═ 10.koht

Ilu ei määra, keda armastame, armastus määrab, kas me oleme ilusad. 70 protsenti vastanutest pidasid naise juures olulisteks omadusteks atraktiivsust ja stiilsust. Nimetatud omadused jäid tabelis viimasele kohale. Seega müüt, et mehed hindavad naise välimust kõrgemalt kui sisemisi väärtusi, ei vasta tõele.

Ära kujuta endale ette

Sobiva partneri otsingul tasub säilitada põnevustunne ja mitte näha tonti seal, kus seda ei ole. Tihti kujutavad naised endale ette, et nad on liiga paksud või nende nina on liiga suur. Naised mõtlevad, miks ei võiks nad kümme sentimeetrit pikemad olla või kas nad hommikul pärast ärkamist ka partneri silmis head välja näevad. Viska need mõtted peast! Kui teie vahel on keemia, siis on seda tunda ja tal jätkub silmi vaid oma unistuste naise jaoks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles