Meesstaarid müüvad Viru keskuse naisteööl enda disainitud T-särke

Marina Lohk
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Viru Keskus

Reedel, 4. mail kell 20:30 – 23:00 toimub Viru keskuse aatriumis naisteöö Design Session, mille raames teenindavad naisostlejaid ja müüvad enda disainitud naiste T-särke erilise stiilitunnetusega Eesti meesmuusikud, -kunstnikud ja -fotograafid.
 

Naistele pühendatud ostuööl teenindavad Viru keskuse aatriumis naisostlejaid Tanel Padar, Marten Kuningas, Stig Rästa, Toomas Volkmann, Indrek Arula, Martin Saar ja Andres Kõpper (Tenfold Rabbit). Naisteöö Design Session’i raames tulevad müügile staaridest meesteenindajate disainitud naiste T-särgid. Särkide müügitulu läheb disainistipendiumi loomiseks.

Tegu on ettevõtmisega, millega Eesti tuntud ja tunnustatud muusikud, kunstnikud ja fotograafid annavad koostöös Viru keskusega oma panuse disainistipendiumi fondi loomiseks.

Viru Keskuse 0-korrusel jätkub staaridest meesteenindajate register muusikute Indrek «Summer» Raadiku ja Raimondo Laikrega, kes pakuvad külastajatele külmutatud jogurti Yo! magusaid suutäisi.  

Esmakordselt toimuv nNaisteöö leiab aset Viru keskuse kevadise ostuöö raames, kus paljudes kauplustes on uue hooaja tooted kuni 40 protsenti tavahinnast soodsamad. Naisteöö toimub Viru keskuses reedel, 4. mail kell 20.30 – 23.00, Ostuööle oodatakse külastajaid kuni keskööni.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles