Kaja Wunder: eluraskusi on vaja kogemuste omandamiseks

Marina Lohk
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaja Wunder
Kaja Wunder Foto: Mihkel Maripuu / Postimees

Kaja Wunderi (44) elu mootor on kõikevõitev optimism - ta oskab leida head ja õpetlikku igas eluhetkes ning on kindel, et ikka ootab ees midagi paremat, kirjutab ajakiri Anne & Stiil mainumbri kaaneloos.
 

Kui vahel satub Kajal ette nukram päev, siis ei lähe ta linna peale, vaid lihtsalt asjatab kodus. «Mul läheb see nii ruttu üle!» 

Kaja tõdes, et elu pole kunagi lihtne, kuid ikkagi tuleb olla positiivne. «Arvan, et eluraskusi on vaja selleks, et neid läbides omandada vajalikke tööriistu ja kogemusi, täitmaks oma elu eesmärki. Enamik inimesi ei ole oma eesmärgist teadlikud ja selle leidmine võtab aega. Vahel tuleb aeg maha võtta ja ennast analüüsida. Elu ei ole ju kiirrong, mis algab rongi sisenemisest ja lõpeb surmaga.»

Veel ütles Kaja, et tal on inimesena vaja areneda ja kasvada - õppida on palju ja kõige rohkem õpid oma kogemustest. «Kui oled noor, igatsed head sissetulekut. Vanemana tahad maailma asjadest paremini aru saada: mis on su ümber ja su enda sees.»
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles