Jessica Alba hakkas tootma keskkonnasõbralikke beebitarbeid

Linda Pärn
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Näitlejatar Jessica Alba
Näitlejatar Jessica Alba Foto: VALERIE MACON/AFP

Näitlejanna ja kahe lapse ema Jessica Alba otsustas juba pärast esimese lapse sündi, et hakkab elama puhtamat ja loodusesõbralikumat elu.

Alba rääkis, kui ta Honor sündis (nüüd 3-aastane), siis uuris ta põhjalikult kõike erinevate beebitarvete kohta ja leidis, et need sisaldavad sageli mitmeid mürgiseid kemikaale, vahendab workingmother.com.

Ta lõi koos keskkonnakaitsja Christopher Gaviganiga ettevõtte The Honest Company, mis toodab keskkonnasõbralikke ja mahedaid peretarbeid. Näitlejanna meenutas, et kui ta ise jõudiski beebi kõrvalt poodi, siis tahtis ta osta sealt süüa, mitte mähkmeid, seetõttu saabki tema tooteid tellida kojukandega.

Ta kinnitas, et vanem tütar on nüüd beebi Haveniga ära harjunud ja uskus, et see tuleb suuresti heast ettevalmistusest. «Ma rääkisin talle, et palju lahedam on olla suur õde, sest ta võib teha palju selliseid asju, mida Haven ei saa, nagu näiteks pargis mängida ja jäätist süüa! Talle tõesti meeldis see!»

Näitlejanna tõdes, et ta ei olegi leidnud tasakaalu oma äri, näitlemise ja pere vahel ning peab sellega iga päev vaeva nägema. «Kui mul on hommikul koosolekud, siis teen õhtul kindlasti ise lastele vanni ja loen neile unejuttu,» rääkis ta ja lisas, et emadepäeval on tal plaanis sisse magada.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles