Meestele: viis märki, et tema pole see õige

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Askmen.com reastas viis märki, mis näitavad mehele, et naine ei ole tema jaoks õige - üheks ohumärgiks on näiteks see, kui sõbrad ei saa sinu uue kallimaga läbi ning arvavad, et te ei sobi kokku. 

Teiseks märgiks on see, kui olete teineteist tundma õppinud, koos olnud, kuid naine ei tundu olevat huvitatud millestki seksuaalsest, vahendab Õhtuleht Online.

Ka siis, kui naine paneb sind kogu aeg tundma, nagu oleksid kõiges süüdi, on asi kahtlane, kui sa just ei ole tõsiselt kohutav inimene.

Ohumärgiks on ka mitterahuldav voodielu - sa võid küll öelda ja mõelda, et seks ei ole suhtes kõige tähtsam, kuid isegi, kui teie suhe on täiuslik, hakkad sa tundma voodis puudust sellest, mida tegelikult igatsed, ning lähed seda lõpuks kuhugi mujale otsima.

Samuti pole naine sulle ilmselt õige, kui ta on tark, seksikas ja igatpidi suurepärane, kuid ometi ei suuda sa pühenduda ega kujuta ette, et võiksid temaga alatiseks kokku jääda.  

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles