Izabella Scorupco: küllap on mul alati varjatud anoreksia olnud

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Izabella Scorupco
Izabella Scorupco Foto: SCANPIX

Modell ja näitleja Izabella Scorupco (41), keda peetakse Rootsi üheks kaunimaks ja seksikamaks naiseks, rääkis ajakirjale ToppHälsa antud intervjuus muu hulgas ilu ja edu pahupoolest.

«Oi, kuidas ma omal ajal kaalulangetamisega tegelesin. Sale olemisest sai kiiresti kinnisidee. Küllap on mul alati varjatud anoreksia olnud,» vahendab Izabella Scorupco sõnu Gossip.ee.

20-aastaselt võttis Izabella maohaavade vastast rohtu ja jõi kuni kümme purki Coca Cola Lighti päevas. «Ma olin lihtsalt sõltuvuses. Millal küll teadlased kinnitavad, et need kemikaalid võtavad meilt mõistuse ja muudavad enneaegselt seniilseks?»

Praegu tegeleb Izabella pilatesega, käib koertega jalutamas ja püüab leppida faktiga, et jääb vanemaks. Peale selle peab Izabella tähtsaks elu nautimist - miks mitte lubada endale õhtul paar klaasi punast veini.

«Kujuta endale ette, et jood ära kaks klaasi rasva - see on umbes sama asi,» olevat talle öelnud üks sõbranna. «Jumal hoidku, võib-olla on tal õigus!» ütleb Izabella ja lisab: «Aga peab ju elama!»
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles