15 asja, mida ei tohiks seksi ajal teha

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Portaal idiva.com jagab naistele soovitusi, mida ei tasu seksi ajal kindlasti teha.

Ära teeskle. Ära karju ega häälitse kuidagi muudmoodi eesmärgiga teeselda orgasmi. Ära mana ette veidrat näoilmet, mis peaks meenutama orgasmi, kuid meenutab tegelikult pigem valugrimassi või muud taolist.

Ära ole vait kui sukk. Teine äärmus pole samuti kõige parem. Kui sa tunned, et pole tujus, et magusaid meeletusi lausuda või teha partnerile komplimente tema keha ja selle kohta, mis ta sinuga teeb, püüa vähemalt sosistada tema nime või hüüdnime, mida vaid omavahel kasutate.

Mõtted mujal. Kui vaataksidki parema meelega telekat, loeksid ajakirja, koristaksid, teeksid süüa või isegi teeksid tööd, ära näita seda ometi välja. Kui olete juba nii kaugele jõudnud, keskendu hetkele - ehk hakkad siiski ka ise asja nautima, kui suudad muud mõtted korraks peast välja lükata.

Ära ole passiivne: olgu tegemist eelmänguga või seksiasendiga, milles tema juhib. Meestele meeldib, kui naine võtab voodis ohjad enda kätte. Mis veelgi parem, aktiivsuse ülesnäitamine erutab ka sind ennast ning paneb sind end superseksikana tundma. Lase oma kätel, jalgadel, keelel, hammastel ja huultel enda eest rääkida.. Urr..

Ära lase lõdvaks. Loomulikult võib vahel juhtuda, et kõhugaaside vastu lihtsalt ei saa - kui see tõesti kogemata juhtub, keera asi naljaks ja püüa piinlik moment ära unustada. Kuid vähemalt sel ajal, kui mees teeb sulle suuseksi, peaksid üritama end küll tagasi hoida - see oleks ikka tõsiselt ebameeldiv.

Lobisemine. Ära räägi seksi ajal kuulujutte ega püüa jagada mingit olulist infot. Jäta see pärastiseks. Ning piinlikud küsimused, nagu «On see juba sees?» või «Kas sa lõpetasid? Juba?» võiks pigem vahele jätta.

Rasked mälestused. Ebameeldivate seksuaalkogemuste jagamine, eriti nooruses kogetud ahistamise vms arutamine ei ole kahtlemata midagi sellist, mida sobiks teha seksi ajal. Kui sa pole valusast kogemusest üle saanud ja soovid sellest rääkida, võid rääkida nii lähedase sõbra, sugulase, psühholoogi kui ka oma kallimaga, kuid kindlasti mitte keset voodirõõmude nautimist.

Totakas itsitamine. Oled sa.. 16?

Eksijutud. Ära kunagi võrdle oma praegust partnerit oma eksi või eksidega. Jäta parem minevik sinna, kuhu see kuulub - parem on, kui su praegune mees seda kõike ei tea.

Vale nimi. Eksidest sai juba räägitud, vale nime valjusti väljaütlemine seksi ajal on aga tõeliselt halb. Kui mehe nime sosistamine ajab sind segadusse ja kardad eksida, kasuta parem mõnd nunnut hüüdnime.

Ära üllata veidrustega. Sado-maso mängud ja muu taoline on kindlasti midagi sellist, milleks peaks partneriga eelnevalt rääkima. Kui sa pole kindel, et see talle meedlib, siis pole mõtet sääraste asjadega üllatada.

Nõudmised-käsud. Kui tahaksid, et mees teeks sulle suuseksi, siis saab teda õigele rajale suunata ka ilma, et peaksid haarama tema pea oma kätte vahele ning jõuga seda allapoole suruma. Ilmselt ei meeldiks sulle endalegi, kui ta nii teeks.

Ära vaata kella. Okei, tundub, et ta ei tahagi kunagi lõpetada, olles otsekui kiimas jänku, kuid sinu jaoks on seks seekord nii tüütu, et mõtted kipuvad vägisi küsimusele, kas oled aseksuaalne või pelgalt vales tujus... Olgu, kuidas on, ära jumala eest vaata kella või mobiiltelefoni..

Ära vasta kõnedele. Jah, kui jutt läks juba mobiilile, siis kõnedele vastamine, SMSide saatmine või ka lihtsalt kontrollimine, kes sulle helistas, on seksi ajal ikka äärmiselt kohatu.

Naljad kaitsevahendite teemal. «Oih, kondoom vist purunes!» või «Appi, ma pole mitu päeva pille võtnud!» pole just midagi sellist, mis mehele keset voodimaratoni hästi võiks mõjuda.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles