Epp Petrone: ennustajatest hoidke parem eemale

Marina Lohk
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Epp Petrone
Epp Petrone Foto: Elmo Riig / Sakala

Kirjastaja ja blogija Epp Petrone ütles portaalile Gossip.ee antud intervjuus, et on käinud klassikalise ennustaja juures kaks korda ja see on pikk jutt, kuid teistel soovitab ta parem ennustajatest eemale hoida, kui ei olda kindel, et tegu on «hea jõuga».

«Mina sain kõrvetada. Hiljem leidsin endale sõbra, Toomase, kes on bioenergeetik ja kelle «heade jõudude» hulka kuulumist ma usun. Temaga kohtumisest on mu mehel Justinil pikk peatükk äsja ilmunud raamatus «Minu Eesti». Justin oli väga skeptiline, aga sai Toomaselt tiivad,» selgitas Epp.

Ta lisas, et Toomase juures käivad nad Justiniga vahel kanaleid puhastamas, kuid tulevikku ta enam sel kujul ei tahagi teada nagu varem. «Õigemini usun, et tulevikku pole kindlal kujul olemas, me saame seda ise luua.»

Veel rääkis Epp, et on korra elus kokku puutunud ühe paha vaimuga - kui keerutas tudengieas sõpradega taldrikut - ja mõned korrad on kohtunud heade vaimudega. «Üks neist kutsus mind Indiasse. Üks tuli mind lohutama raskel hetkel. Minus on pärast neid kohtumisi justkui mingi rahu - on teadmine, et ma sellise headusega olen kokku puutunud, ja see headus on olemas, vahel võib ta ka silmaga nähtavaid vorme võtta, kui sa kahtlemas oled ja vajad julgustust.»
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles