Liina Vahter: kui saaksin füüsiliselt haiget, räägiksin sellest kõigile

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Elu keset linna» uue hooaja esitlus. Fotol Liina Vahter.
«Elu keset linna» uue hooaja esitlus. Fotol Liina Vahter. Foto: Jelena Rudi

Juuksur, rahvusvaheliste suhete tudeng ja sarja «Elu keset linna» Eeva osatäitja Liina Vahter rääkis telejakirjale Nädal, et kui ta ise füüsiliselt haiget saaks, räägiks ta sellest kõigile ja lendaks teemaga ajakirjandusse.
 

Liina ütles, et kardab, et naiste suhtes vägivalda kasutavaid mehi on meie ühiskonnas palju, kuid see probleem on varjatud. «Kui ma parajasti võttel olen, siis ikka mõtlen ,et selliseid olukordi võib olla minu tuttavatega ka. Kui oled kellegagi eluks vajalike asjade kaudu seotud, on sellest väga keeruline välja rabeleda. Eeval on ema haiglas ja tema mees maksab raviarveid. Seega vastutab Eeva nii enda kui ema eest ega saa vastutustunde tõttu lihtsalt minema kõndida,» selgitas ta.

Küsimusele, mida ta ise Eeva asemel teeks, vastas Liina, et ei jätaks sellist asja saladuseks. «Pigem räägiksin sellest, et võimalikult paljud inimesed teaksid, sest see seaks teise poole surve alla. Mulle tekitaks kindlustunde, et ma pole üksi.» 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles