Kolm viga, mida naised magamistoas teevad

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Pikaajalisele suhtele tuleb ikka kasuks, kui aeg-ajalt veidi magamistoa rutiini muuta. Armastad oma partnerit ja eeldad, et kõik on korras, kui tema on alati algatajaks. Kas oled ka mõelnud, mida sa ise võiksid ära teha, et kirg ei jahtuks?

Seksuaalterapeut doktor Jane Greer selgitas portaalis galtime.com, millised on need kolm suurimat viga, mida naised tavaliselt magamistoas teevad.

Esimene viga: mugav ööpesu

Suur ja väljaveninud pidžaama võib olla ülimugav, kuid paraku mõjub see vastassoole rängalt ja kustutab igasuguse seksiisu. Seega, kui soovid oma seksuaalelu elavdada, siis heida oma nässakas pidžaama eemale ja libista selga seksikas ööpesu, milles tunned end hästi.

Teine viga: sa ei alusta

Ära oota, et sind kutsutakse tantsule – asu ise juhirolli. Sa ei pea ootama, et partner paluks sult armatsemiseks luba. Algata ise ja näita oma soovi julgelt välja – see teeb teid mõlemaid palju õnnelikumaks.

Kolmas viga: kriitika

Seda peaks iga hinna eest vältima. Miski ei mõju kainestavamalt, kui räägid sellest, mis sulle ei meeldi ja mida sa ei taha. Seevastu mõjub väga hästi see, kui räägid kallimale, mis sind erutab ja mida sa tahaksid, et ta teeks.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles