Kaunima näonaha nimel

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Paljud meist ei ole veatu, poorideta ja särava jumega. Õige hooldusega saab olukorda muuta või kui see ei õnnestu, siis kavalasti peita. 

Ära pigista oma punne liiga palju. Tõepoolest, mõnikord on kiusatus väga suur ja valge peaga punni võib küll pigistada, kuid ainult ühe korra! Pane kiusatusele vastu ja ära puutu seda rohkem, kuniks nahk hakkab veritsema, sest nii tekivad inetud armid. Nii, kui näed, et vistrik hakkab tulema, tupsuta sellele bensoüülperoksiidi sisaldavat seerumit ning lase sel paraneda, kirjutab Glamour.

Leia endale õige niisutav näokreem, sest see võib teha imesid. Õige kreemi leidmine võib võtta aega, kuid su nahk tänab sind selle vaeva eest! Niisutavat kreemi võiksid kasutada ka rasuse nahaga naised, kellele sobib väga kerge, õlivaba kreem.

Ära mine meigiga magama. Nahk peab voodisse minnes olema puhas. Vähe sellest, et padi jääb puhtaks, saab puhas nahk öösel hingata ning tekib vähem vistrikke ja komedoone.

Kaitse oma nahka päikese eest ja kanna suvel kübarat. See ei tähenda, et rannas ei võiks käia, kuid peaksid siiski kaitsma oma nägu lauspäikese eest ja alati kasutama päikesekaitsekreeme, mis kaitsevad sind kortsude ja vähi eest.

Isegi kui sul ei ole palju punne, siis rikuvad ummistunud poorid su näo üldmuljet. Komedoonid (musta peaga punnid) teevad poorid suuremaks ja naha ebatasaseks. Võid puhastada oma nägu selleks ette nähtud tooniku või koorijaga, et nahk oleks sile ja puhas.

Kui puuder jätab su näole nähtava kihi ja toob esile väikesed kortsud, siis võiksid proovida pigem puuderkreemi, mis ei tee nahka nii raskeks. Kui soovid, et meik püsiks ilus kogu päeva, siis võiksid proovida primeri't, mis kantakse nahale enne ülejäänud meigi pealekandmist ja mis teeb naha väga ühtlaseks ja siledaks.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles