Mai Leemet: lapse sündides mõistad, et tema on su elu mõte

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Tairo Lutter / Virumaa Teataja

Pisipoeg Pauli sünd pani muusik Mai Leemeti (25) ja riigikogulase Kalle Pallingu (27) jaoks elu paika. «Kui sul sünnib laps, mõistadki, et tema on su elu mõte,» rääkis Mai Leemet Kroonikale antud intervjuus.

«Tema helge tulevik on põhjus nurisemata kõvasti tööd rassida. Kõikidele eksistensiaalsetele küsimustele on lapse sünniga tulnud vastus – sa oled siin tema pärast ja jaoks,» arutleb Mai.

Kui varem murdis Mai pead tühja-tähja üle, siis mullu 30. augustil sündinud Paul on muutnud tema meele rahulikuks.

Ehk on pisipoja kilked need, mis on kutsunud Mai meelest esile silmanähtava muutuse ka tema elukaaslases: «Kalle on inimesena ja kaaslasena õide löönud. Ta on tohutult kasvanud sisemiselt – kas on see Pauli või vanuse või mille iganes teene, aga nii see on.»

Mai rääkis intervjuus, milline näeb välja nende pere argipäev ning tegudest, mis on kõige rohkem liigutanud või täiesti pahviks löönud. «Arvan, et mul on maailma parim mees ja lapse isa,» ütles ta.

Loe intervjuud Mai Leemetiga värskest Kroonikast!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles