Kuidas pärast lühikest ööd taas värske välja näha?

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Ilmselt on seda kogenud iga naine: õhtu hea sõbra ja veiniga kestab päikesetõusuni. Taaskohtumisrõõm on suur ja kõik rääkimata lood vajavad südamelt ärarääkimist. Hommikul tabab sind peavalu, nahk on kahvatu, silmad aukus ja nägu tundub ümmarguseks pundunud.

Portaal Hausfrauentipps.de jagab nõuandeid, mida teha, et sellises olukorras natukenegi värskem välja näha.

Kõige olulisem on värske õhk. Kui see vähegi võimalik on, siis mine jala tööle. Hinga värsket õhku sügavalt sisse, nii paraneb automaatselt naha verevarustus ja näed parem välja.

Kosmeetika abi on lubatud

Lisaks eespool kirjeldatud looduslikule meetodile, võiksid sa ennast turgutada kosmeetika abil. Jumestuskreem või puuder annavad värskema väljanägemise.

Kena välimus on oluline

Kui sa värskendad end nii sisemiselt kui väliselt, siis paraneb ka enesetunne. Ja pole välistatud, et võid päeva õhtul ilusate mälestuse hulka lugeda.

Kofeiini sisaldavad joogid

Isegi kui sa endale muidu üsna vähe kohvi või Cola-Colat lubad, siis sel päeval võiksid erandi teha ja juua. Mõõdukalt muidugi, nii et see maole ei hakkaks. See on vähim, mis sa pärast pikka õhtut teha saad.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles