Mõtle ennast saledaks

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Kasuta oma kujutlusvõimet sihipäraselt ja võid kaalus kiiresti ja lihtsalt alla võtta - sest mida sa suudad ette kujutada, seda suudad sa ka saavutada.

Väga vähesed inimesed on sellest teadlikud, et kasutades «mõtle ennast saledaks» meetodit (kasutades enda kujutlusvõime jõudu) jõuab püstitatud eesmärgini kiiremini.

Selliseid võtteid, mis on tuntud kujutlusharjutuste nime all, kasutavad tippsportlased, näitlejad ja ärimehed edukalt juba ammustest aegadest.

Niisiis, kui sa soovid kiiresti ja lihtsalt kaalu langetada, võid alljärgneva info teadmiseks võtta, et jõuda oma ideaalkaalule veidi lähemale, kirjutab Ihr-wellness-magazin.de

Alljärgnevate «mõtle ennast saledaks» ülesannetega annad oma eesmärgile kuju, värvuse, vormi. Võta sisse mugav asend ja küsi endalt järgmist:

1. Kujuta endale ette, milline sa näed välja, kui oled ideaalkaalus (rinnad, kõht, tuharad, puusad, ..., säravad silmad ja uus soeng, särav välimus ja uued riided).

2. Kuidas sa oma keha tunned (pingul ja sile nahk, kerge keha ja kiired liigutused, enesekindel tunne)?

3. Milliseid helisid, hääli või meloodiad sa kuuled, kui oled oma eesmärgi saavutanud (kui teised sind tantsimas näevad ja sind imetlevad, sosistavad su kõrva komplimente, küsivad, mida sa küll teed, et nii hea välja näed)?

4. Milliseid lõhnu ja maitseid sa tunned (sinu nahk, juuksed, lemmik lõhnaõli, roosid, mis sulle äsja ukse taha toodi)?

5. Mis sa teed, kui oled eesmärgi saavutanud ja sul on täiuslik keha (kuidas regeerivad sinu enesekindlale ja energilisele olekule pere, sõbrad, kolleegid, kuidas käituvad sinuga võõrad)?

Pane nüüd enda jaoks eesmärk paika! Kujuta ette seda, et oled jõudnud soovitud kaaluni - näe, tunne, kuula, haista ja maitse iga detail! Tee seda nii tihti kui soovid – mõtle ennast saledaks, et saavutada oma ideaalkaal kiiremini.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles