Lugeja kirjutab: saan mehelt praegu rohkem komplimente kui nooremas eas

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pilt on illustratiivne.
Pilt on illustratiivne. Foto: SCANPIX

Lugeja Eveli kirjutas meie iluteemalise üleskutse peale, et oskab 34-aastaselt oma ilu varasemast rohkemgi hinnata ning saab ka mehelt üha rohkem komplimente. 

Olen äsja 34-aastaseks saanud koduperenaine, 4 lapse ema. Kunagi võtsin osa iludusvõistlustest, mille peaauhinna ka endale napsasin. Olin siis 18-aastane ja tookord ei mõelnud üldse sellele, et vananen ja milliseid kosmeetilisi vahendeid kasutada.

Siis oli nahk nii veatu, sile ja siidine, et ei näinudki vajadust kosmeetiliste vahendite järele. Isegi puberteediea vistrikke mul polnud - ju sain emalt pärandiks hea näonaha.

Nüüd olen ikka pikemat aega kosmeetikat kasutanud. Mitte selleks, et ilusamana näida, vaid selleks, et oma küpsemat ilu rohkem esile tuua. Ka teadlikkus headest kosmeetikavahenditest on tõusnud.

Muidugi võin öelda, et on palju päevi, kus ma kosmeetikat üldse nahale ei panegi, kasutan näopuhastuseks vaid vett. Seda selleks, et nahk saaks hingata ja lihtsalt olla vaba igasugusest meigist ning kreemidest nahal.

Et kõike seda välist toetada, proovin loomulikult ka võimalikult tervislikult süüa. Kõike hormooniliselt tasakaalus. Söön seda, mida vajan ja nii palju, kui keha jaksab.

Kui nooremana ehk ei osanud end piisavalt sättida ja meikida, siis nüüd, koos küpse ilu saabumisega, on kõik palju selgem, seetõttu meeldibki mulle küps ilu rohkem.

Isegi mehelt olen välimuse kohta rohkem komplimente saama hakanud ja see on väga meeldiv!
Siiski ei ole välistatud, et kui on soov kunagi 15 aasta pärast end nii-öelda kohendada lasta või silmalaud nägemist häirima hakkavad, teeksin mõne iluoperatsioonigi. Aga eks seda näitab tulevik - praegu selle järele vajadust veel pole.

Praegu elan päev korraga, hoian end laste kantseldamisega vormis, võtan heaoluvitamiine ja ootan kevadist päikest! 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles