Mees: kõige tähtsam on sära naise silmis

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

35-aastane Alar arvab, et ilu võib tõmmata tähelepanu, kuid pole mõtet luua illusiooni, et sellega võib kedagi enda külge köita. See, mis on silma ümber, pole tema hinnangul pooltki nii oluline, kui see miski, mis särab naise silmis.

Teada tõde on, et ilu on vaataja silmis. Eri meestele meeldivad erinevad naised. Kes vaatab figuuri, kes rindu, kes silmi ja kes kontsapikkust. Ma ise pööran esmalt tähelepanu näojoontele ning figuurile, sest pean fitness'i oluliseks osaks naiselikust külgetõmbest.

Meigiteema on naistelehtedes tugevasti ülehinnatud. Loomulikult tahaks tootjad panna kõik naised uskuma, et just nende huulepulk või ripsmetušš annab selle otsustava sädeme, mis mehi lootusetult armuma paneb, aga see pole nii.

Sõltuvalt ümbrusest on kerge jumestus enamasti omal kohal, nagu ka ehted - aga on oluline, et see mõjuks loomulikuna. Sama on ka riietusega - ilus olemiseks ei pea riietuma või käituma väljakutsuvalt, piisab stiilitunnetusest ning harmooniast naise enda olekuga.

Naeruväärne on üritada pidevalt jätta endast teistsugust, justkui ideaalsemat ja paremat muljet, kui tegelikult ollakse. Kartus olla meigita, tähelepanu pööramine edevatele firmamärkidele ning põdemine väikeste iluvigade pärast (kellel neid poleks?) annab märku madalast ning liigselt teiste arvamusest sõltuvast enesehinnangust.

Umbes samamoodi kui püüd 50selt vägisi 25-aastase välimust hoida või keskealiste meeste lootus noorte neidude seltskonnaga oma noorust taastada.

Be yourself. Ilu võib tõmmata tähelepanu, aga pole mõtet luua illusiooni, et sellega võib kedagi enda külge köita. See, mis on silma ümber, pole pooltki nii oluline, kui see miski, mis särab naise silmis.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles