Ilureeglid, mida võid julgelt rikkuda

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Roosa meik.
Roosa meik. Foto: SCANPIX

Paljud levinud ilureeglid on aegunud. On nõuandeid, mida võid soovi korral vabalt ignoreerida.

Vana reegel: pidulik sündmus nõuab uhket soengut

Keerulised soengud näevad välja vananenud ja liiga tõsised, vabam stiil pakub head tasakaalu, kirjutab womenshealthmag.com. Väga hästi sobivad pidulikule üritusele ka näiteks lahtised lokid ühe punupatsiga pea küljel.

Vana reegel: meik ei tohi olla sama värvi, mis riided

Meik võib olla küll riietega sama värvi, kuid see peaks olema riietuse pehmem ja õhulisem versioon. Näiteks sobib hõbedase kleidiga kahvatuhall lauvärv või erksa roosa särgiga pehme roosa huulevärv.

Vana reegel: punapead ei saa kanda punast huulevärvi

Varem on soovitatud punapeadele kanda rusket huuletooni, et see kattuks sooja kumaga nende juustes. Kuna aga enamikul loomulikel punapeadel on külm, punakas nahatoon, siis sobivad neile paremini värsked ja külmad punased toonid nagu moon ja kirss.

Vana reegel: üle neljakümnesed naised peavad oma juuksed maha lõikama

Ei ole mingit põhjust, miks peaksid naised vananedes oma kaunid juuksed maha lõikama. Kuigi juukseid on siis raskem ilusatena hoida, on see siiski võimalik. Abi võib saada iganädalasest sügavniisutavast hooldusest, mis taastab tuhmunud värvi ja paneb juuksed särama. Juukseotsi tasub kärpida iga kuue nädala takka, et üldmulje oleks terve ning kohevust annab järguline soeng.

Vana reegel: kunstripsmeid võib kanda vaid õhtuti

Varem olid kunstripsmed sageli liiga pikad ning seetõttu kandsid neid vaid esinejad ja päevavalguses jätsid need ebaloomuliku mulje. Vali naturaalse välimusega ja keskmise pikkusega kunstripsmed või lisa vaid paar tutikut välistesse silmanurkadesse, et oma silmi esile tuua.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles