Marilyn Jurman: olen eluaeg söönud, mida tahan

Marina Lohk
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mantra Gora lauljatar Marilyn Jurman
Mantra Gora lauljatar Marilyn Jurman Foto: Cosmopolitan

Õbluke näitleja ja laulja Marilyn Jurman (26) tunnistas ajakirja Tervis Pluss aprillinumbris, et pole kunagi oma kehakaalu pärast põdenud ning peab end oma kasvu kohta täiesti normaalseks. 

«Ma olen eluaeg söönud, mida tahan, kaalunud enam-vähem sama palju. Ma pole kunagi olnud ülipeenike, pole kunagi tundnud ennast paksuna. Ma ei ole kunagi olnud ülirahul oma kehaga, aga ma pole ka kunagi häbenenud oma keha. Minu jaoks on mu keha olnud üsna ükskõik. See on arvatavasti sellepärast, et mul on väga halb näonahk ja kuna see on olnud mu puberteediea põhimure, siis pole aega olnud muudeks muredeks,» selgitas Marilyn.

Siiski on napilt 1.60 pikk ja 52 kilo kaaluv noor naine teinud lapsest peale trenni - ta on tegelenud karate, judo, ratsutamise, šõutantsu, tennisemängu, võrkpalli, kergejõustiku ja palju muuga. Praegu on Marilyni põhiline trenn kõndimine, lisaks käib ta hommikuti enne teatriproovi jooksmas. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles