Alan Adojaan: atraktiivset naist vaatad algul ikka toore täkupilguga

Marina Lohk
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Alan Adojaan arutleb ajakirja Anne & Stiil aprillinumbris meeste ja naiste sõpruse üle ning tõdeb, et atraktiivset naist vaatab mees algul ikka toore täkupilguga.
 

«Emotsioonide ning tungide osakonnas plahvatavad keemilised reaktsioonid, ragisevad mõttemehhanismid, särisevad neuronitekaablid ning osakondade sekretärid tormavad kalkulatsioonide ja aruannetega otsuste keskuse poole. See on vältimatu protsess. Isegi laitmatuima kasvatuse ja sädalevaima eetikamaski taga tunglevad sama sisuga mõtted ja küsimused, võib-olla vaid veidi rafineeritumalt sõnastatud. Niisiis jah, algusest peale on lihtsam olla sõber naisega, kes sind seksuaalses plaanis otseselt ei huvita.»

Nii tunnistas ta, et tihtipeale saab naisega lihtsalt sõber olla alles pärast suhet. «Seksuaalne pinge ja huvi on rahuldatud, suhe oli nauditav ning kui sellest midagi pikka ega tõsist ei arenenud, siis on tugev sõprus ikka rohkem väärt kui poolkõva suhe,» arvas Alan.

Veel mainis mees, et tal on siiski ka naissõpru, kellega tõesti ei taha kvaliteetset usalduslikku sõprust toore skoori mõttes ära rikkuda. «Kelle puhul sa tunned, et hingeline side ja sõpruslik ühendus ei oleks võib-olla enam päris see pärast paari jõulist raksamist.»

Loe Alan Adojaani mõtteid ideaalsest mehe ja naise vahelisest suhtest ning erinevatest meeste-naiste sõprust puudutavatest eranditest pikemalt ajakirja Anne & Stiil aprillinumbrist!
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles