Õpi oma keha armastama

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Paljud naised muretsevad liigselt oma keha välimuse pärast. Paraku võib see negatiivne pilt otseselt mõjutada seksuaalelu ning kurnata suhet.

Enamik mehi eelistab enesekindlat naist, kes suudab end hästi tunda, on endaga rahul ja ei karda näida haavatav, kirjutab yourtango.com. Kui mees tunnetab juba suhte alguses, et naisel on probleeme enesekindlusega, siis ei maksa imestada, et ta ei ole suhte jätkamisest huvitatud. Mehed ei taha endale seda peavalu. Neile meeldib naist rõõmuga tundma õppida, mitte nuputada, mis temaga küll toimub.

Kui sulle tundub, et segad iseendal suhet nautimast, siis võid proovida järgmisi nõuandeid, et endaga ära leppida.

1. Õpi oma keha jumaldama. Jah, kogu oma keha. Vaata vigadest kaugemale ja armasta ennast. Et seda saavutada, mine alasti peegli ette ja vaata, mis sulle enda juures meeldib. Keskendu igale sentimeetrile kuniks hindad mitte ainult seda, mida keha sinu heaks teha võib, vaid ka iga voldikest, kortsu, armi, märki, mis teeb sind unikaalseks ja hämmastavalt ilusaks.

2. Tantsi! Tantsi sulle meeldiva muusika taustal, see on tõeliselt vabastav. Tantsimine aitab sul vabaneda halbadest mõtetest oma keha vastu ja tõstab seksapiilsust. Meestele meeldivad naised, kes ei karda end liigutada. Ära muretse selle pärast, kui hästi sa tantsid, see ei ole oluline.

3. Otsi üles oma seksikas «sisemine emarebane». Kõik naised on tegelikult seksikad. Kui oled seda varajanud, siis oleks aeg see peidust välja tuua. Hoolitse enda eest - käi vannis ja kreemita end lõhnava kreemiga, kanna seksikat pesu ja õpi selgeks mõni sensuaalne tants. Ümbritse end armastusega, et seksikus pääseks välja.

4. Mõtle nagu mees. Kui tunned end oma keha pärast ebakindlalt, siis ära lase sel oma tuju ja õhtut rikkuda, vaid mõtle sellele, kuidas su mees sind vaatab või mida ta arvab sellest kehaosast, mille pärast sa nii väga põed. Suure tõenäosusega tema seda «iluviga» ei näegi, veel vähem tekitab see temas vastikust.

Mehed ei juurdle selliste tühiste asjade üle, nad näevad üldist ilu ja peavad seksikaks naist, kes armastab iseennast. Kui seisad alasti mehe ees, ei põrnitse ta tselluliiti su reitel, vaid on rõõmus, et sa oled paljas.

Täisväärtusliku suhte nimel pead oma ebakindlustest lahti laskma ja õppima enda keha armastama. Tead tegelikult isegi, et oled kaunis ja seksikas just sellisena, nagu sa oled.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles