Videod: laste naljakaid magamisasendeid

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Nii mõndagi väikelast murrab uni suisa jala pealt. Ja kui see suur uni kord juba tuleb, siis ei loe, kui ebamugav asend magamiseks parasjagu on. Uni on ikka hea.

Youtube’is on video poisist nimega Bode, kes jääb suuskadel magama. Ta kõigub, kuid jalad on suuskadel kõvasti kinni. Video lõpus kukub poiss siiski maha. Vaata videot SIIT!

Teine video on tüdrukust, kel on ema sõnul lausa kombeks kummalistes kohtades äkitsi magama jääda. Seekord lõikus ta parasjagu paberit ja jäi toolil kõhuli magama. Vaata tema naljakat magamisasendit SIIT!

Väike Sandra jäi magama püsti, toetades selga vastu voodit. Ema on kirjutanud video alla, et tütar jäi jonnides magama, sest tegi pahandust. Vaata videot SIIT!

Üks ema on teinud ajaveebi nimega Naps Happen, kuhu lapsevanemad postitavad pilte oma laste veidratest magamisasenditest. Vaata pilte SIIT!
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles