Kummalisi ilu- ja hügieeninippe staaridelt

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lapseootel Jessica Simpson särab kaamerate ees viimase hetkeni.
Lapseootel Jessica Simpson särab kaamerate ees viimase hetkeni. Foto: MARIO ANZUONI/REUTERS

The Frisky tõi välja lõbusaid ja ootamatuid ilunippe staaridelt, millest mõni tundub mõistlik, kuid mõni vägagi kummaline. Valitud vahendite kasulikkuse üle otsustagu igaüks ise.

Platsenta kapslid

Seriaali «Mad Men/Pöörased» staar January Jones avaldas hiljuti, et lasi oma platsenta kuivatada ja võtab sisse sellest valmistatud tablette, et sünnitusest taastuda. Ta selgitas, et oli alguses kahtleval seisukohal, kuid teda veenis see, et inimesed on ainsad imetajad, kes oma platsentat ei söö.

Kassiliiva koorija

Tõsielustaar Nicole Elizabeth «Snooki» Polizzi oranži jume saladus ei olegi kõigest solaarium. Snooki tunnistas vestlussaates «Conan», et kasutab naha koorimiseks puhast kassiliiva. Ta on enda sõnul kitsi ja ei taha raisata raha ilutoodetele ning leidis selle nipi internetiavarustest. Kui saatejuht mainis, et kassiliiv sisaldab ohtralt kahjulikke kemikaale, väitis naine, et siiani ei ole ta veel katki läinud.

Head&Shoulders

Donald Trump selgitas ajakirjas Rolling Stone, et tema kaunite juuste saladuseks on kõõmavastane šampoon Head&Shoulders. Pärast pesu ei kuivata ta juukseid fööniga vaid loeb lehte või vaatab televiisorit, et lasta juustel tunnike kuivada.

Viin deodorandina

Joan Rivers ei vaja enda sõnul deodoranti, ta kasutab vana Broadway nippi ja pritsib oma kaenlaalused viina ja vee seguga. Kas ei pane see siiski lõhnama kui viinanina?

Veinivann

«Meeleheitel koduperenaiste» staaril Teri Hatcheril on pehme naha jaoks oma salanipp. Nimelt valab ta iga päev oma vanniveele pokaali veini.

Majoneesi palsam

Näitlejanna Morgan Fairchild eelistab palsami asemel majoneesi pähe määrida. Tema nõuande järgi peab juukseid loputama leige veega, sest tulise veega muna majoneesis tahkub.

Kohv dušigeelis

Halle Berry kasutab tuntud kodust ilunippi ja lisab oma dušigeelile kohvipuru, sest kofeiin turgutab vereringlust ja seda leidub ka paljudes tselluliidivastastes kreemides.

Maasikad hambavalgendajana

Catherine Zeta-Jones ei vaja hammaste valgendamiseks kemikaale, ta sööb maasikaid. Nimelt sisaldavad maasikad tema sõnul õunhapet, mis valgendab plekke hammastel. Sama pidavat tegema ka ananass.

Kaanid

Demi Moore vannub, et tema noorusliku välimuse allikaks on kaanid. Naine käis Austrias puhastuskuuril ja kiitis kaanide mürkidest vabastavat mõju kehale.

Uriini määre

Amy Winehouse on küll meie seast lahkunud, kuid väidetavalt proovis ta määret, millele lisas enne näkku määrimist mõned tilgad oma uriini. Anonüümne «sõber» kirjeldas seda, kui õnnetu oli staar oma välimuse pärast ning proovis erinevaid kreeme ja vahendeid, et oma nahka turgutada.

T-särk hambaharja asemel

Jessica Simpsonile ei meeldi oma hambaid pesta, sest need on siis «liiga libedad». Ta peseb hambaid vaid paar korda nädalas ja muul ajal nühib neid T-särgiga. Väidetavalt kinnitas staar ka ise, et teab, kui rõve see on.

Jõhvikamahl pähe

Nicole Kidmanil on oma punaste lokkide säilitamiseks huvitav nipp. Nimelt valab ta pärast šampooniga pea pesemist pähe klaasi jagu jõhvikamahla.

Piimaprits

Cindy Crawford niisutab oma nägu mitu korda päevas piima ja vee seguga, mida kannab endaga kaasas väikse pritsi näol.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles