Anni Arro ostis üheinimese korteri

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kokk Anni Arro
Kokk Anni Arro Foto: Mihkel Maripuu / Postimees

Kokapreili rääkis Kroonika kodu-erile, et on juba ammu unistanud oma kodust, mis oleks päikseline ja puuküttega. Nüüd viis ta oma unistuse ellu ja kesklinna korteris on lahedalt ruumi täpselt ühele.

Anni Arro elab nüüd Kassisaba linnaosas tsaariaegses kivimajas 65ruutmeetrises kahetoalises korteris. «See on täiesti okei koht, olen väga rahul,» rääkis ta. «Üksinda elamiseks täiesti super. Kui sul on söögituba ja köök koos ja eraldi magamistuba – rohkem ei olegi vaja. Kui olekski sada ruutu, läheks juba koristamine keeruliseks – ei viitsi koristada nii palju.»

Kokk valis selle korteri, sest kuigi see asub kesklinnas, on seal tunne, nagu elaks maal. Osa korterit oli juba remonditud, kuid veidi sai ta ka ise käsi külge lüüa ning kattis ühe toa seinad lubikrohvi ja –värviga üle. Vana ahju oleks võinud ka lammutada, kuid naine lasi selle renoveerida. «Ei taha kasutada elektrikütet, on kallis ja mõttetu, ei anna nagu sooja. Puuküte teeb kondid soojaks,» leidis ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles