Kaheksa kasulikku meiginippi

Linda Pärn
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Meigiprofid jagasid portaalis Genius Beauty oma parimaid tarkuseterasid, mis neil on õnnestunud aastate jooksul kõrva taha panna.

Hoia rasu kontrolli all

Revloni loovjuht Gucci Westman hoiab taskus või käekotis alati pehmeid salvrätikuid, et vajadusel näolt rasu pühkida. Teise nipina kannab ta hommikul rasustele kohtadele näpuotsaga veidi deodoranti, et nägu ei läigiks.

Täiusta oma jumestuskreemi

Staaride meigikunstnik Brett Freedman, kelle meiki on kandnud näiteks Vanessa Hudgens, soovitab jumestuskreemile enne peale kandmist lisada poole herne suurune tilk aaloe mahla. Tänu sellele on jumestuskreemi lihtsam peale kanda, see on libedam ja väga niisutav. Aaloe mahl lahjendab kreemi ja nõnda saab seda säästa. Samuti võib ka kõigest aaloe mahlaga enne jumestuskreemi peale kandmist näonahka niisutada.

Must silmalainer on küsitav

Meigikunstnik Tina Turnbough, kelle klientideks on näiteks Natalie Portman ja Julianne Moore laidab maha musta silmalaineri, sest kuigi usutakse, et see teeb silma suuremaks, siis tema sõnul ei pruugi see üldse nii olla. Ta soovitab proovida hoopis teisi silmapliiatsi värve: ploomikarva, oliivirohelist ja indigosinist, mis teevad silma väljendusrikkamaks. Ka tavaline pruun silmalainer teeb silma suuremaks ja ilmekaks.

Tõsta kulmu, et silma suurendada

Doug Howell, kes teeb koostööd kosmeetikabrändiga NARS, soovitab silmi suurendada kulmude abil. Nimelt tuleks tema sõnul kõige heledamat tooni (highlighterit) kanda kulmu kohale otsmikule, kus kulmukaar on kõige kõrgem, et kulme tõsta ja silmi ilmestada. Samuti on tema sõnul oluline, mis värvi on kulmud ja heledajuukselised naised ei peaks kartma seda, et kulmud võiksid juustega ühte tooni olla. Howelli sõnul tuleb tähele panna, et kulmud oleksid just juuksejuurtega ühte tooni.

Täiuslikult eraldatud ripsmed ei ole alati head

MACi vanemkunstnik Victor Cembellini arvates ei ole midagi seksikamat märgadest ripsmetest, mis jätavad mulje nagu sa oleks just basseinist välja tulnud. Efekti saavutamiseks tuleb esiteks ripsmetele kanda kulmugeeli ja seejärel kasutada paksu ripsmetušši, et ripsmed kleepuksid omavahel kokku ja jääks märg mulje.

Et huulevärv püsiks

MACi meigikunstnik Louise Zizzo usub, et soovitus huuli puudriga katta, et huulepulk kauem kestaks, on aegunud. Ta soovitab huulte äärtele kanda kulmugeeli, mille peale võib siis kanda huulepulga. Nõnda ei pidavat huulevärv laiali minema.

Professionaalse maniküüri saladus

Kui Diori meigikunstnik Ricky Wilson töötab selliste kuulsustega nagu Joy Bryant ja Cheryl Cole, siis on ta eriti hoolikas just maniküüriga. Nimelt ei ole maniküür kunagi täiuslik, kui küünenahk jäetakse tähelepanuta. Pärast küünte lakkimist segab ta valgustavat peitepulka küüntenaha kreemiga ja kannab seda sõrmedele. See varjab puudusi ja paneb käed luksuslikult särama.

Ka ilma ripsmetušita võib hea välja näha

Mai Quinn, kelle klientideks on teiste hulgas Emma Stone ja Ashley Greene, arvab, et ripsmetuši puudumine ei ole suur tragöödia. Vatsupidi – ta soovitab mõnikord selle kasutamist vältida, kui ei ole leitud endale sobivat tušši. Sellisel juhul tuleb vaid silmalainerile suuremat rõhku osutada. Kui silmapliiatsit kanda ülemisele silmalaule ripsmejuurtele, siis jääb illusioon lopsakatest ja volüümikatest ripsmetest ja tušši polegi vaja.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles