Viis põhjust, miks mees sulle voodis ära ütleb

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Sa teed vihjeid, lähened mehele seksikalt, kuid tema pole huvitatud. See võib mõjuda su enesehinnangule, sest mehed tahavad ju kogu aeg seksi, eksole? Tegelikult ikka ei taha küll, kirjutas galtime.com.

Tavaliselt on naistel see maine, et nad ei ole tujus ning ütlevad sageli seksile ei. Sama võib olla ka meestega ning sagedamini kui me ette oskame kujutada. Siin viis põhjust, miks nad sulle ei võivad öelda.

1. Ta on lihtsalt väsinud, stressis või hõivatud.

Ehk vabandus, et ta on väsinud, polegi nii vale? Või on ta lihtsalt liiga stressis, et suudaks seksida? Kuigi paljude arvates on seks just parim ravim stressi vastu! Erinevad uurimused on näidanud, et orgasm vähendab stressitaset. Mis puudutab hõivatust, siis naised suudavad asjad käest panna ja seksile pühenduda, mehed aga paraku mitte. Nad ei oska mitut asja korraga teha nagu naised. See tähendab, et kui miski vaevab nende pead, siis ei mahu sinna mitte miski muu.

2. Ta on haige või on tema hormoonid tasakaalust väljas

Hormonaalsed kõikumised vähendavad libiido taset. Sageli ei saa kõrvalseisjad arugi, et inimesel on depressioon ning paljudel juhtudel jääbki see diagnoosimata. Mehed ei taha tunnistada, et nad on tasakaalust väljas, et nad tunnevad end halvasti ning et neil võib olla depressioon. Nad arvavad, et depressioon on nõrkus ning see on viimane asi, mida nad tunnistada tahavad.

3. Ta petab sind.

See on seksiisu kadumise põhjus, mida enamik naisi kuulda ei taha. Kui mehe tähelepanu on köitnud uus naine, olgu nendevaheline suhe kas füüsiline või vaimne, siis kaob tal seksuaalne kirg oma praeguse naise vastu.

Kui kahtlustad, et ta petab sind, siis küsi temalt seda otse! Jälgi tema kehakeelt ning kuula ta sõnu. Kui tunned oma meest piisavalt hästi, siis saad aru, kas ta valetab või mitte. Kuigi vastuse talumine ei pruugi olla kerge, siis parem saada asjad selgeks kohe, kui hiljem.

4. Sa pole enam tema jaoks atraktiivne.

Mees võib olla küll seksitujus, kuid ta ei taha seksida sinuga. Seda põhjust on kõige lihtsam muuta – lihtsalt tee midagi, mida sa pole varem teinud. Meestele meeldib vaheldus, eriti kui asi puudutab seksi. Kui te harrastate kogu aeg samasugust seksi, siis see muutubki igavaks.

Üllatada teda kuidagi, kanna midagi seksikat, mängige rollimänge, kasutage seksmänguasju... Ole enesekindel ja armasta ennast, siis oled ka mehe jaoks ahvatlevam.

5. Tal on mehe kohta ebatavaliselt madal suguiha.

Isegi mehe libiidotase tõuseb ja langeb. See on müüt, et mehed on seksiks valmis igal hetkel. Kui su partneril on madalama tasemega libiido, siis pead sa ise lihtsalt aktiivsem pool olema. Isegi, kui ta kohe alguses pole seksimise tujus, siis teda natuke õrritades saad ta ikkagi voodisse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles