Kevad käes, nüüd õue treenima!

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Asfalt juba paistab ning seetõttu on kohe-kohe ka käes aeg, mil sisetrennid saab välise vastu vahetada. Ole loov ning muuda vabas õhus liikumine mitmekesiseks trenniks, kirjutas shine.yahoo.com.

Otsi üles linna parim mänguväljak

Kui lähed lastega mänguväljakule, siis selle asemel, et pingi peal neid jälgida, kasuta aega ja võimalusi kasulikumalt! Tee erinevaid käte-ja jalalihaste harjutusi ning lähene atraktsioonidele loovalt. On väga palju erinevaid võimalusi, kuidas laste mänguväljakut vabaõhu jõusaalina kasutada! Ja kogu aeg ei pea väljaku kasutamiseks isegi lapsi kaasa võtma.

Kasuta muruplatsi põranda asemel

Teed kodus trenni? Oled matiga keset tuba ning teed joogat või erinevaid lihaseid? Väga hea, jätka selle tegemist, kuid võta matt ja liigu toast õue. Värskes õhus on energiat ja entusiasmi palju rohkem!

Pane muda enda jaoks tööle

Mida aprillivihmad toovad? Eks ikka mudaseid ja vihmaseid päevi. Kasuta pehmet pinnast enda kasuks – pane jalga vettpidavad jalanõud ning mine matka kiirkõnnil või lausa joostes mudas, just nagu poisid sõjaväes. See on väsitavam kui oskad arvata!

Sõida jalgrattaga või matka

Selle asemel, et nädalavahetusel sõpradega üks lahe õhtusöök korraldada, minge parem jalgratastega sõitma või sõitke nädalavahetuseks kuhugi matkama. Või näiteks kombineerige neid kahte asja, tehes mõlemat natuke.

Proovi midagi uut

Kui oled oma tavapärastest treeningstiilidest ja –meetoditest väsinud, siis proovi midagi uut ja põnevat. Proovi näiteks mägironimist või batuudil hüppamist, käi bowlingut või paintballi mängimas, sukeldu või hoopis tehke sõpradega orienteerumismäng. Variante on mitmeid, tuleb lihtsalt ise hakkaja olla. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles