Kevadpuhastus sinu kehas

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Kevad ametlikult juba algas, nüüd on aeg teha kevadpuhastus lisaks kodule ka oma kehas! Portaal shine.yahoo.com annab nõu, kuidas kõige kergemini kehapuhastust teha.

1. Vaheta limonaad välja sidrunivee vastu

Üks kergemaid viise keha puhastada on limonaadist vabanemine. Paljude dieedipidajate ja kaalujälgijate lemmikjoogiks on sidrunivesi. Jook võib olla nii kuum kui külm, vastavalt sellele, kuidas ise tahad. Lihtsalt pigista pool sidrunit vette ja sega ära.

2. Söö ohtralt lehtkapsast

Mitmed dieedieksperdid kirjeldavad lehtkapsast kui antioksüdantiderikast ja looduslikku allikat, mis puhastab su rakke. Vali omale meelepäraseim lehtkapsa liik ning söö seda ohtralt. Lehtkapsas on täis antioksüdante, mis võitlevad haiguste ja rakukahjustuste vastu.

3. Jäta suhkur kõrvale ning kasuta puuvilju

Kui sa tavaliselt lisad ikka natuke suhkurt hommikupudru maitsestamiseks, siis kasuta nüüdsest suhkru asemel näiteks tükeldatud banaani. Võtmesõna kevadpuhastuse juures on mõelda puuviljadest kui magusainetest ja olla nende kasutamisel loominguline! Proovi õunaviile moosi asemel saia peal või kiivitükke maitsestamata jogurti sees mee asemel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles