Naised eelistavad intelligentsusele suuri rindu

Marina Lohk
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Suurbritannias tehtud uuring näitas, et pea pool küsitletud 18-25-aastastest naistest eelistaks kõrgemale intelligentsuse tasemele suuremaid rindu ning kolmandik oleks nõus isegi üht teise vastu vahetama.

Küsitluses osales kokku 1142 naist, kellest neljandik leidis, et suuremate rindadega tunneks nad end õnnelikumana, vahendab ajakiri Naised.

Peaaegu 60 protsenti vastanutest uskus, et ka mehed oleksid neist rohkem huvitatud, kui neil oleksid suuremad rinnad. Ainult 43 protsenti naistest arvas, et nad paeluksid mehi enam, kui neil oleks kõrgem IQ.

40 protsenti vastanutest eelistanuks pigem saledat figuuri kui kõrget intelligentsust, sama hulk naisi olnuks nõus oma IQ arvelt figuuri ideaalseks muutma.

Ehkki enamik naisi leidis, et mehed väärtustavad suhtes naise intelligentsust, on välimus kahe kolmandiku meelest partneris huvi äratamiseks tähtsam. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles