Hooaja staar: värvilised püksid

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
FIBIT 2012
FIBIT 2012 Foto: Jelena Rudi

Kui kavatsed sel kevadel meelde jätta vaid ühe tähtsa moeasja, siis olgu selleks värviline püksipaar. Eristu mustpükslaste ja siniteksaliste merest nagu üks heatujuline ja enesekindel värvilaik, kirjutab Marko Vari Kaubamaja ajakirjas Hooaeg.
 


KELLELE?

Võrdõiguslikkust kohtab moemaailmas harva, ikka on osa teemasid vaid noorte, ilusate, pikkade ja peenikeste rida. Aga värvilised püksid sobivad tõesõna kõigile! Näevad superšefid välja nii meeste kui ka naiste jalas, igas vanuses inimese puhul. Ainus, mida vaja, on optimism! No ja selle paar grammi elurõõmu leiab ka tõsise eestlase seest!

KUHU?

Värvilisi pükse saad kanda samamoodi nagu teksaseid – põhimõtteliselt igal pool. Kui tegutsed pisutki loomingulisel elualal, võid nendega vabalt ka tööasju ajada. Suur osa teksaseid on nüüd erksamad kui iial enne!

KUIDAS?

Eksid, kui arvad, et värvide kokkusobitamine on kaelamurdev trikk. Vastupidi – see on lihtne ja lõbus! Kolm kindlat taktikat aitavad sind alati:

Täisvärv. Otsi kogu komplekt kokku enam-vähem sama värvi asjadest. Efekt on rabav! Kui mõni toon meeldib, osta sarnast tooni asju kohe rohkem ja tervik õnnestub üks-kaks-kolm!

Värvisild. Otsi vähemalt üks asi, mis oleks sama tooni nagu su püksid, ja komplekt hakkab iseenesest kokku kõlama. Näiteks pükstega sama tooni kingad, triip särgi sees, kott või jakk − see võib olla mis tahes detail!

Kontrast. Pane kokku mitte sarnased, vaid just nimelt erinevad toonid! Näiteks roheline ja punane, sinine ja oranž, kollane ja lilla – mis tahes toonid, peaasi, et selgelt erinevad. Samal põhimõttel võid oma värvikate pükste kõrvale panna väga edukalt ka musta, valget ja neutraalseid toone.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles