Tulevased tudengid tibireklaami tõsiselt ei võta

Hanneli Rudi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Treffneri gümnaasiumi õppurid Tallinna Tehnikaülikooli avatud uste päev. Paremalt Kerttu Lääne, Jaana Hiljurand, Keilyn Laur.
mm/Foto MIHKEL MARIPUU/POSTIMEES
Treffneri gümnaasiumi õppurid Tallinna Tehnikaülikooli avatud uste päev. Paremalt Kerttu Lääne, Jaana Hiljurand, Keilyn Laur. mm/Foto MIHKEL MARIPUU/POSTIMEES Foto: Mihkel Maripuu / Postimees

Täna Tallinna Tehnikaülikooli lahtiste uste päevale tulnud Tartu neidude arvates oli üritusele kutsuv tibireklaam naljakas ja nad ei usu, et keegi seda tõsiselt võiks võtta.

«See reklaam oli naljakas ja ma ei usu, et inimesed selle järgi kooli valivad, et siit meest leida,» arvas Tartu Treffneri gümnaasiumis õppiv 19-aastane Kerttu Lääne. «Kuigi ilusaid poisse on siin palju, ma vaatasin,» tunnistab ta sõbrannade naerulagina saatel. Küsimuse peale, kas keni noormehi on TTÜs rohkem kui kodulinnas, arvas neiu, et võib-olla on asi selles, et noormehi käib selles koolis rohkem.

Ka ta kooliõed Jaana Hiljuranna ja Keilyn Lauri sõnul oli TTÜsse meest otsima kutsuv tibireklaam ennekõike naljakas. «Ma ei usu, et keegi seda tõsiselt võtab,» arvas Hiljurand. «Ma olen kindel, et selle eesmärk oli tähelepanu püüda,» arvas Laur. Neidude kinnitusel ei tea nad ühtegi tuttavat, keda see reklaam oleks TTÜst eemale peletanud.

«Ma lugesin netikommentaare ja seal kirjutasid küll mitmed, et kes küll nüüd sinna läheb. Et sinna lähevadki need, kel meest vaja on,» sõnas Lääne.

«Teadmised on muidugi ka väga olulised, aga olgem ausad - tegelikult minnakse ülikooli ikkagi selleks, et endale normaalne mees leida.» Selliste sõnadega kutsus TTÜ reklaam tulevasi tudengeid oma kooli lahtiste uste päevadele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles