Viisid, kuidas teadlikult valida õnne

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Õnn on valik. Iga minut, mil oled õnnetu või kuri, kaotad sa 60 sekundit õnnest. Ole õnnelik, ole sina ise. Kui teistele see ei meeldi, siis las nad jääda. Elu ei tähenda teistele meele järele olemist, õpetas marcandangel.com.

Ole parim, kes sa olla saad

Anna endast parim, ükskõik, mida sa ka ei teeks. Keskendu oma eesmärkidele ning ära võrdle end teistega. Ära proovi olla teistest parem, kuid ära loobu püüdlemast parima poole. Kui tahad end kellegagi võrrelda, siis võrdle iseend selle isiksusega, kes sa olid mõned aastad tagasi.

Ümbritse end õigete inimestega

Veeda aega positiivsete inimestega, kes on targad ja avatud. Suhted peavad sulle andma midagi head, mitte haiget tegema. Kogu enda ümber inimesi, kes on sinu üle uhked, keda sa ise imetled, armastad ja austad, inimesi, kes muudavad su päevad ilusamaks ja õnnelikumaks.

Keskendu sellele, mis sul on, mitte sellele, mida sul pole

Mida rohkem hindad neid asju, olukordi ja inimesi, kes su elus on, seda õnnelikum oled. Sul pole vaja õnne leidmiseks osta uut paari teksaseid või leida kolm uut sõpra, hinda oma vanu häid ja mugavad pükse ning ammuseid sõbrannasid, kes sul juba praegu olemas on!

Vali õige ja hea suhtumine

Tihti rikuvad meie tuju ära lihtsalt mõtted ja kujutluspildid. Paljud annavad kergelt alla, sest nende suhtumine on vale – nad näevad vaimusilmas õnnestumise asemel ette kordumatuid ebaõnnestumisi, mis neid hirmutavad. Pea meeles, et elu on teekond, mitte lõppsihtpunkt. Ole positiivne, naerata ja muuda oma suhtumine helgemaks.

Ole aus

Ole aus nii iseenda kui ka teistega. Ära peta, vaid ole ustav. Ole sõbralik ja kena ning pea meeles – kunagi pole vale aeg teha õiget asja! Aus olles muudad oma elu lihtsamaks ning puhtamaks. Samuti väldid mõttetuid draamasid, mis su elu ainult risustavad.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles