Kuidas panna juuksed särama?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Iga naine soovib endale säravalt läikivaid juukseid, kuid vähestele on sellised juuksed looduse poolt kaasa antud ning isegi kõige kallimad hooldustooted ei tee alati imesid.
 

Bild der Frau annab nõu, kuidas saavutada täiuslikult särav välimus õige hoolduse ja väikeste nippidega.

Tervete juuste sile pind peegeldab neile pealelangevat valgust. See laseb sinu juustel särada. Mida tumedam on juuste värv, seda tugevam on sära.

Nende nippidega saad oma juuste sära uuesti tagasi:

  • Juuksekasv ja hooldus: ära pese juukseid liiga kuuma veega. Kuum vesi kahjustab neid ja muudab need hapraks.
  • Vihmavesi annab juustele suurepärase sära: pese juukseid vihmaveega ja loputa pärast pesu põhjalikult. Teine võimalus: kasuta destilleeritud vett (apteegist) või mineraalvett.
  • Loputa juuksed pärast viimistlustoodete kasutamist leige või külma veega. Palsam sulgeb juuste soomuskihi ja seega jäävad juustesse alles kõik niisutavad komponendid, mida palsam sisaldab. Vähem on rohkem: ülehooldatud juuksed võivad ruttu rasuseks muutuda.
  • Särav läige loomulikul viisil: lisa paar tilka sidrunimahla leige vee sisse ning loputa sellega juukseid pärast pesemist.
  • Avokaadomask enne juuksepesu toidab ja annab juustele tagasi loomuliku sära. See käib nii: sega 2 supilusikatäit jogurtit küpse avokaado viljalihaga ühtlaseks massiks, masseeri see juustesse ja peanaha sisse, pane rätik pähe. Loputa 20 minuti pärast hoolikalt sooja veega ja pese juukseid nagu tavaliselt.
Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles